Bedrijfsprocessen
dienst advisering ricardo

Advisering

De financiële administratie is gebonden aan vele wetten en regelgevingen. Dat is ook wel nodig, omdat het uiteindelijk de basis vormt van de Nederlandse economie. Bassant kent alle wetten en regels door en door. Lees verder »
laptop 1840479 640

Administraties

Bassant licht uw organisatie zowel financieel als administratief door. Daarom kunt u rekenen op advies op administratief, organisatorisch én fiscaal vlak.
Lees verder »
dienst fiscaal erna

Fiscaal advies

De belastingadviseurs van Bassant werken altijd nauw samen met de opdrachtgever. Zo komen we tot de beste fiscale oplossingen. Onze fiscaal adviseurs signaleren en brengen betrouwbaar advies uit voor u en uw organisatie, nu én later. Lees verder »

Bedrijfsprocessen

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw bedrijfsprocessen op regelmatige basis door te lichten? Rendement en continuïteit zijn de pijlers van ieder bedrijf. Wanneer deze factoren stabiel zijn, kan uw bedrijf groeien. Ook verandert de markt continu. Vanwege de groei van uw bedrijf of een verandering in de markt is het verstandig om regelmatig uw bedrijfsprocessen kritisch te bekijken. Hoe staat u momenteel in de markt? Met een beoordeling van uw bedrijfsprocessen brengen we de verschillende processen binnen uw onderneming op een efficiënte en betrouwbare manier in kaart.

Komen onderstaande problemen u bekend voor?

  • Oplopende debiteurensaldo's,
  • Toenemende voorraadverschillen,
  • Meer klachten van afnemers en/of leveranciers,
  • (Te) hoog oplopende kosten,
  • Aanzienlijke kasverschillen,
  • Onzekerheid over volledige facturering.

Bovenstaande kwesties komen vaker voor dan u denkt. Het is belangrijk dat u knelpunten snel aanpakt. Zo voorkomt u sneller herhaling en beheerst u uw bedrijfsprocessen beter.

Verzeker uzelf van de beste oplossing met de administratief organisatorische ondersteuning van Bassant. Wij tonen, toetsen en beheersen uw bedrijfsprocessen met een duidelijke en efficiënte aanpak.

Wilt u meer informatie over de ondersteuning bij uw bedrijfsprocessen van Bassant? Neem dan vandaag nog contact op met ons via 010 – 4186166. Mailen kan natuurlijk ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Bassant

Villapark 1
3051 BP  Rotterdam

T: 010 - 418 61 66
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Rotterdam 24340248

Klachtenregeling | Privacyverklaring

Aangesloten bij

 logo-rb